God heeft jou uitgekozen

een nieuw begin

Een paar jaar geleden begon ik met het schrijven van deze blogs op mijn eigen Facebook pagina. Het begon zeg maar klein en onschuldigšŸ˜‡ .

Een eigen pagina werd aangemaakt en de volgers kwamen. En jullie lezers werden bemoedigd. Niet alleen jullie, ook ikzelf ontving bemoediging op momenten dat ik het zelf nodig had. Zo bijzonder hoe God werkt!

Afgelopen maanden heb ik veel getwijfeld of ik wel door wilde gaan met het schrijven van deze blogs. Telkens als ik wilde stoppen, en let op dit gebeurde meerdere keren! .., kwam iemand letterlijk naar me toe en zei het volgende. Hey, jij heet toch Thera? Je schrijft toch die kleine mooie stukjes? Ik zei dat dat klopte. De persoon die mij aansprak zei toen het volgende;
‘Nou, ik wilde eigenlijk zeggen ga vooral door.’
Ik zag zelf vooral God hierin aan het werk. Ik had een drijfveer om door te gaan! Mensen bemoedigen! Delen uit liefde!

Weet je wat mijn boodschap voor jou door mijn verhaal hier is? Nee? Dan zal ik je dit vertellen. Als God je ergens voor heeft uitgekozen zal Hij je ook helpen.
Jezus laat je niet met lege handen staan!

Ik kreeg een tijdje geleden op mijn hart om een nieuwe naam te bedenken en een lieve vriendin heeft een nieuw logo voor mij gemaakt. Iets wat mij meer aanspreekt en ik hoop ook jou als lezer.
Het is voor mij een nieuw begin en een nieuw concept. En spannend vind ik dit zeker. Want ja, wat ga ik bijvoorbeeld wel delen en wat niet. We zullen het zien!

Als God jou ergens voor heeft uitgekozen zal Hij je helpen. Hij zal het Zelf sturen en begeleiden. En Hij zal mensen, vrienden, kennissen, familie of wie dan ook op je pad sturen om jou de goede richting op te duwen.

Ga door met datgene waartoe God jou geroepen heeft. Hij laat niet los en gaat voor jou uit!

Liefs Thera Wakker 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *