Beproeving en verzoeking

Lief dagboek, deze week staat voor mij in het teken van afscheid nemen van de school waar ik nu werk. Tranen prikken in mijn ogen als ik eraan denk. Zo onbegrijpelijk. Het is voor mij best moeilijk. Ik ben inval onderwijsassistent en ja dan kun je steeds ergens anders worden geplaatst. Er kwamen vragen in me op naar God toe. Waarom nu al Jezus? Ik was hier nog niet klaar, ik had nog mooie plannen en idee├źn. Beproevingen zijn moeilijk. Ze komen en gaan. Het zijn net golven. Golven op zee. Je zit veilig in de boot en Jezus roept je. Kom uit de boot en loop naar Mij toe. Je doet het. Je voelt je ongemakkelijk en bent verdrietig dat je die veilige boot uit moet. Tegelijk vertrouw je op Jezus. Dat Hij voor je zal zorgen. In deze positie bevind ik mij nu. De benen zijn al over boord geslagen, maar er is toch ook angst en verdriet . Ik wil nog niet weg op die school. Ik moet denken aan het volgende lied en ik wil jou hiermee ook bemoedigen.( onderstaat afbeelding).

Gebed: Heer, leer mij te volgen op de golven, op de plaats waar U bent. Help mij om op U te vertrouwen, Heer. U weet wat goed voor mij is. In Jezus naam ­čÖĆ­čĆ╗.

Thema: beproeving en verzoeking

#god#basisschool#onderwijsassistent#therawakker#beproeving#verzoeking#relatie#lopenophetwater#vertrouwen#dagboekvaneenchristen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *