Luisteren

Lief dagboek, ik wist het eigenlijk al wel, maar door de voorkant van een Donald duck te zien werd ik er in bevestigd. (Ik las samen met de kids duckies op de bank).
Er is veel te veel mobiele telefoon gebruik🤭. Op de voorkant zie je Donald met een telefoon in zijn hand starend en zwijmelend naar een foto van Katrien duck. En Katrien zit net zo. Ze zitten samen o zo dicht bij elkaar op dat bankje en tegelijkertijd o zo zover van elkaar af. Deze voorkant van de Donald Duck zegt iets tegen mij. Ik moest er eigenlijk wel een beetje om lachen, maar de waarheid kwam ook binnen.

Weet je, ik heb mijzelf afspraken opgelegd toen onze kinderen nog klein waren. Op bepaalde tijden pak ik mijn telefoon en op zondag ligt mijn mobiel boven tot een uur of zeven.

Ik wil weer terug naar deze afspraken en doelen, misschien nu iets anders, maar ik wil in ieder geval weer volop genieten van mijn gezin!

Weet je wat zo mooi is? Dat God Zelf mij ook bewust maakt van de dingen die ik doe en ook van de verlangens die ik heb. Ik werd vanmorgen namelijk wakker met het volgende lied:
Ik wil luisteren naar de stem van Jezus.
Ik wil gehoorzaamen en doen wat Hij gebiedt.

Herken jij mijn gevoelens en gedachtes ook ?

Thema: Gods stem verstaan.

Gebed: Lieve Heere Jezus, ik kom bij U met al mijn vragen. Mijn verlangen is om naar U te luisteren en U maakt mij duidelijk dat ik te veel achter mijn mobiel zit ten koste van mijn gezin. Wilt U mij helpen? In Jezus Naam amen 🙏🏻 .

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *